930×122 CAPRA 5

bull bar

„IMPULSIVUL” DUSTER!

Renault Duster este o maşină îndrăgită în India, iar proprietarul unui showroom a decis că este momentul să atragă şi mai mulţi clienţi.

Citiți și: Dacia Duster, supusă unor teste extreme!

Acesta a pregătit un pachet exterior ceva mai „bărbătesc” pentru SUV-ul născut în uzina din Mioveni, Argeș.

Pentru început indienii au pregătit o caroserie în două nuanţe de culoare (Ocean Blue și Matte Black), un set de jante cu o dimensiune mult mai mare decât originalele, şi anume de 20 de inch, şi o bară frontală (bullbar în termeni automobilistici) extrem de masculină. Mai mult decât atât, blocurile optice sunt diferite faţă de varianta de bază şi integrează lumini pentru mersul pe timp de zi de tip LED. Totuşi, cea mai interesantă parte abia acum vine. Indienii au decis că Renault Duster are nevoie de şi mai multe zone de depozitare, motiv pentru care au instalat un portbagaj exterior gonflabil. (Sursă și foto: AutoBild.ro)

Citiți și: A apărut Dacia Duster care costă peste 50.000 de euro!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90