EcoMoto 930×122

incendiu

MAȘINI MERCEDES: PERICOL DE INCENDIU

Circa 300.000 de posesori de Mercedes riscă să-și vadă mașina în flăcări, peste 1.800 dintre aceștia fiind clienți români.

Citiți și: Argeș: Incendiu în gospodărie: Două autoturisme și o anexă – în flăcări

Problema a fost semnalată chiar de producător, care a inițiat o amplă campanie de rechemare în service pentru remedierea acestei defecțiuni. Problema este generată de un  segment de cablaj electric aflat în compartimentul motorului, care ar putea fi afectat de pătrunderea apei sau de formarea condensului. În cel mai rău caz, acest lucru poate duce la producerea unui scurtcircuit, Mercedes indicând că există riscul izbucnirii unui incendiu în compartimentul motor.

Acțiunea vizează în România 1.817 mașini realizate pe platforma Clasei E din ultima generație, produsă după 2016. Este vorba de modelele W213 (Clasa E), C238 (Clasa E Coupé) și C257 (CLS). Operațiunile care se efectuează în service cuprind o înlocuire a tronsonului de cablu și instalarea unui nou cablu în compartimentul motorului. În total, mașina ar urma să stea în service aproximativ o oră.

Citiți și: Oficial. De la ce a izbucnit incendiul de la DSVSA

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90