NOR CURIER 930X122

brit motor ag

NOUL JAGUAR F-PACE, SUPER LANSARE LA BRIT MOTOR AG PITEȘTI

Cel mai nou model Jaguar a fost lansat oficial în cadrul unui eveniment exclusivist. BRIT Motor AG a fost aseară gazda unui eveniment unic, plin de rafinament şi emoţie, în cadrul căruia a fost lansat primul crossover Jaguar de înaltă performanţă – noul F-PACE.

Citiți și: Gentea anunță o nouă investiție majoră în Pitești!

Lansarea a fost una extrem de aşteptată, iar interesul deosebit pe care clienţii l-au arătat noului model – pe măsură, la eveniment participând circa 120 de potenţiali clienţi, oficialităţi şi importanţi oameni de afaceri din regiune, reprezentanţi ai presei locale, precum şi admiratori ai mărcii Jaguar. Partenerii evenimentului, Crama Oprişor şi Rovere Mobili, au încântat simţurile invitaţilor cu o selecţie de vinuri fine şi, respectiv, de piese de mobilier de lux. O altă surpriză pentru participanţii la acest eveniment l-a constituit prezenţa cunoscutei moderatoare TV Roxana Ciuhulescu, precum şi a carismaticului şi talentatului actor Cosmin Seleşi.

„ADN-ul Jaguar este recunoscut în toată gama de modele – agile şi puternice, aerodinamice şi seducătoare, încrezătoare şi instinctive. Beneficiind de toate aceste calităţi, F-PACE promite să stârnească simţurile unei noi generaţii de proprietari Jaguar.”, a declarat Adrian Prodănel, director general BRIT Motor AG.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

“Avansat tehnologic şi foarte practic, noul F-PACE dispune de tot ce aveţi nevoie pentru a adopta un stil de viaţă activ. Alături de sistemul de infotainment complet nou, cel mai performant sistem de tracţiune integrală şi o gamă excepţională de sisteme de siguranţă activă, Jaguar F-PACE transformă fiecare călătorie într-o experienţă de condus completă şi plină de satisfacţie.”, a subliniat Adrian Prodănel.

Gama de motorizări

Noul Jaguar F-PACE este disponibil cu următoarele motorizări: 2.0D 180CP – în varianta cu transmisie manuală şi automată, 3.0D V6 300CP şi cele 2 motorizări pe benzină 3.0l S/C V6 cu puteri de 340CP şi, respectiv, de 380CP.

“Motorizarea diesel Ingenium de 180 CP foloseşte tehnologii de ultimă oră pentru a minimiza nivelul emisiilor de CO2, ajungând astfel până la un nivel de numai 129g/km şi un consum mixt de carburant de doar 5l/100km. De asemenea, motorizarea 3.0l S/C V6 380CP oferă o performanţă de 0-100km/h în 5.5s, în timp ce motorizarea diesel 3.0l 300CP combină rafinamentul remarcabil cu un cuplu de 700Nm.”, a declarat Ionuţ Benga, director de vânzări BRIT Motor AG.

Jaguar F-PACE poate fi comandat în următoarele nivele de echipare: Pure, Prestige, R-Sport, Portfolio, S şi Ediţia Limitată First Edition, care se va produce doar în primul an de la lansare şi într-un număr limitat de 2.000 de unităţi.

Despre BRIT Motor AG

BRIT Motor AG, Dealer şi Service Autorizat Jaguar Land Rover, şi-a început oficial activitatea în anul 2010. Complexul auto de tip 3S (sales – service – spare parts) include un showroom auto, un service mixt (mecanică, tinichigerie, vopsitorie), spaţiu pentru prezentarea modelelor şi comercializarea pieselor de schimb şi a accesoriilor originale Jaguar Land Rover, precum şi o zonă dedicată autoturismelor rulate.

“Cel mai important suport pentru planurile de viitor ale companiei BRIT Motor AG Piteşti îl constituie portofoliul de modele Jaguar Land Rover, aflat în continuă expansiune. În România este un moment extrem de favorabil pieţei auto în general, după mulţi ani de scăderi şi turbulenţe. Atât creşterea economică anunţată, perspectiva economică bună, cât şi nivelul mic al dobânzilor la contractele de leasing au condus la o creştere fără precedent în ultimul an a segmentului premium. BRIT Motor AG va rămâne o companie foarte activă pe această piaţă, atât în ceea ce priveşte vânzările de autoturisme premium noi, cât şi activitatea de service.”, a precizat Adrian Prodănel, director general BRIT Motor AG.

BRIT Motor AG, Dealer Oficial Jaguar Land Rover, este un important jucător pe piaţa auto premium din România, rezultatele înregistrate la finalul anului 2015 clasând această companie pe locul întâi în ceea ce priveşte vânzările de autoturisme noi în afara Bucureştiului. Creşterea cifrei de afaceri înregistrată în 2015 a fost de 124%, fiind una dintre cele mai importante creşteri la nivel naţional în segmentul premium.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90