EcoMoto 930×122

auto

TECĂU A DAT ÎN MINTEA COPIILOR! POLEXE, „COPILOT” (GALERIE FOTO)

Florin Tecău s-a numărat printre vizitatorii expoziției de mașini retro organizată astăzi în curtea Muzeului Județean din Pitești.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Președintele Consiliului Județean Argeș nu s-a rezumat să privească. Foarte curios, Tecău a urcat la volanul fiecărui automobil (fără, însă, să conducă). Inclusiv al unei mașini de karting a unui adolescent în vârstă de 14 ani.

Adolescentul, prezent și el la eveniment, învață la Școala Gimnazială nr. 14 „Alexandru Davila” din Pitești și se numește Alexandru Gheorghe. Fiu al unui fost pilot de rally cross, Alexandru participă la Campionatul Național de Karting. De altfel, elevul a făcut azi și o scurtă demonstrație a talentului său.

Citiți și: Atenție, șoferi: Fără aceste echipamente în mașină, amendă garantată!

Lângă Florin Tecău s-a aflat Constantin Polexe, vicepreședintele Consiliului Județean pe probleme de cultură. Polexe i-a fost „copilot” lui Tecău, stând în dreapta acestuia ori de câte ori președintele a urcat la volan. Municipalitatea Pitești a fost reprezentată de viceprimarul Laurențiu Zidaru.

Deși organizatorii îi anunțaseră participarea, pilotul Vali Porcișteanu nu a mai putut veni.

Vizitatorii au avut prilejul să admire automobile istorice mărcile I.M.S., Dacia 1100, Dacia 1300, Trabant, Lada 1500, Ford Taunus, Mercedes M170V, MS 280, Cobra şi primul automobil Gaz 63.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3