Donaris 930 x 122

    ce31ca7091

    5 evenimente pe care nu trebuie să le ratezi în aprilie

    Aprilie vine, desigur, cu tradiţionalele sale farse şi păcăleli, dar aduce în aceaşi măsură şi câteva surprize plăcute. 

     

    NEXT, DIRECT DE LA OSCAR

    SF-uri, poveşti de iubire, aventuri cu submarine, „partituri” despre muzică sau invenţii fictive care ar putea schimba istoria lumii şi filme de epocă fermecătoare… Cred că te-am convins, că Festivalul Next cuprinde o întreagă epocă cinematografică. Cât despre competiţie, filmele sunt de-a dreptul spectaculoase! Este de prisos să mai spunem că ele sunt deja premiate la marile festivaluri ale Europei.

    Iar surpriza, pentru că este cel puţin una, te aşteaptă pe 8 aprilie la Cinema Scala cu o proiecţia-eveniment: „Oscars Night” aduce toate scurtmetrajele premiate la Oscar în ultimii cinci ani.

    Între 6-10 aprilie ar fi şi păcat să nu vezi aşa senzaţii, mai ales că şi biletul este un chilipir: 10 lei pe film.

    BOOKLAND, CEL MAI INOVATOR TÂRG DE CARTE

    Iubitor de lectură sau de cumpărături, indiferent de gustul care primează, BookLand îţi va deschide fără îndoială pofta de citit dacă ţi-ai plănuit o vizită la Afi Cotroceni între 15 şi 16 aprilie.

    Avantajul este că târgul este în inima Bucureştiului, aşa că ai să ajungi repede şi să nu pierzi timpul în care ai putea să citeşti, în plus, sâmbătă noapte BookLand te scoate în oraş la o sesiune de lectură nocturnă.

    În ajutorul celor care nu au timp, organizatorii au pregătit la intrare şi o hartă interactivă, astfel încât, dacă doreşti să mergi la o anumită editură nu trebuie să colinzi prin tot mall-ul.

    Programul lansărilor va fi disponibil la finalul săptămânii.

    AL DI MEOLA, UN „MONSTRU SACRU” AL JAZZ-ULUI

    De fapt, nu există doar un concert extraordinar toată luna aprilie. În data de 9, de pildă, îi poţi vedea pe Gipsy Kings şi spectacolul lor colorat pe muzică flamenco, latino şi ceva ritmuri ţigăneşti originale.

    Ca să nu mai spunem de băieţii de la The Amsterdams, pe care sperăm că i-ai bifat deja în calendar, pe 13 aprilie, în Club A.

    Dar, sub nicio formă nu trebuie să ratezi concertul fenomenal pe care îl susţine pe 21 aprilie, la Sala Palatului, Al Di Meola, unul dintre cei mai mari cântăreţii de jazz din toate timpurile.

    Spectacolul va fi unul cu totul fascinant, căci artistul vine însoţit de faimoasa orchestră New World Sinfonia.

    CEL MAI AŞTEPTAT FILM AL LUNII

    Francis Lawrence, regizorul filmelor „Constantin” sau „Legenda vie” dezvăluie cinefililor cel mai recent film al său, care are toate şansele să devină un fenomen în box office.

    Animat de o distribuţie interesantă – Christoph Waltz, Reese Witherspoon şi Robert Pattinson -, „Water for Elephants („Apă pentru elefanţi”) este aşteptat cu sufletul la gură de cinefilii din toată lumea pe 15 aprilie.

    Filmul spune drama tânărului Jakob Jankovski, orfan după ce ambii părinţi mor într-un accident. Şocul îl aruncă în aventură vieţii lui. După ce nimereşte într-un tren dubios, acesta ajunge să lucreze la circ, unde va viaţa aşa cum este ea: crudă, periculoasă, plină de rivalitate, palpitantă.

    Premiră în România: 22 aprilie

    TÂRGURILE DE PAŞTE

    Paştele se apropie şi mai mult ca sigur, că şi tu te afli în toi cu pregătirile. Cum masa festivă este de departe cel mai important detaliu pentru noi, iată unde trebuie să mergi ca să ai bunătăţi gustoase şi sănătoase.

    Între 20-22 aprilie, în parcul Academiei de Ştiinţe Agricole, Târgul naţional cu produse tradiţionale, ecologice şi naturale te aşteaptă la ediţia specială de Paşte, unde găseşti alimente sănătoase preparte de gospodarii de la ţară.

    Târgul se desfăşoară pe Bulevardul Mărăşti, la numărul 61.

    Dacă vrei să faci şi cadouri, Târgul Cadourilor de Paşte se deschide mai devreme – între 18-23 aprilie – la Galeria Dalles.

    Sursa: Unica.ro

    New Profesional Consult-555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3