New Profesional Consult 930 x 122

cinema bucurești

Film în premieră, inspirat din fapte reale, la Cinematograful „București”

Film în premieră, inspirat din fapte reale, la Cinematograful „București”

Citiți și: Pitești. Proiecții speciale la Cinema „București”

Sâmbătă, 18 martie 2023, de la ora 18.00, la Cinematograful de artă „București” va fi proiectat în premieră filmul „Spre Nord”, regizat de Mihai Mincan, în rolurile principale fiind Soliman Cruz, Niko Becker, Alexandre Nguyen și Bart Guingona.

Filmul este inspirat din fapte reale.

Citiți și: Pitești. E gratis!

1996, undeva pe mare, Joel, un marinar credincios filipinez descoperă un pasager român urcat clandestin pe vasul pe care lucrează. Știind că tânărul Dumitru riscă să fie aruncat peste bord dacă va fi descoperit de căpitan și ofițeri, Joel intră într-un joc periculos de a-l salva, implicându-și echipajul, credința în Dumnezeu și deopotrivă, viața unui om nevinovat.

Prețul unui bilet la acest film este de 8 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

Duminică, 19 martie 2023, de la ora 18.00, la Cinematograful de artă „București” va fi proiectat filmul „Căutătorul de vânt”.

Regia îi aparține lui Mihai Sofronea, în rolurile principale fiind Dan Bordeianu, Olimpia Melinte și Adrian Titieni. Când Radu află că mai are doar câteva luni de trăit, fuge până ajunge într-un sat izolat, la Nea Pavel, unde se refugiază în căsuța sa mică din vârful dealului.

Timpul trece și Radu începe să trăiască o nouă viață, uitând de așteptarea morții și bucurându-se de simplitatea clipei. El cutreieră împrejurimile împreună cu bătrânul, „căutând vânt”. Dar când își dă seama că s-a îndrăgostit de o femeie din sat, își amintește de sfârșitul său iminent. Unde îl va purta vântul mai departe?

Prețul unui bilet la acest film este de 6 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

Donaris 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Donaris 570×90