EcoMoto 930×122

cinema bucurești

Ocazie rară: Piteștenii – călătorie în timp

Ocazie rară: Piteștenii – călătorie în timp

Citiți și: Premieră în Pitești!

Duminică, 16 iunie, de la ora 18:00, iubitorii de cinema sunt invitați la Cinematograful de artă „București” pentru o reproiecție specială a filmului „Brâncovanu. Ecce Homo”, regizat de Dan Pița.

Filmul îi are în rolurile principale pe Constantin Pușcașu, Daniela Nane, Dorel Vișan, Claudiu Bleonț, Marius Bodochi și Marius Stănescu.

Citiți și: Spectacol total! Artista iubită de toată lumea revine la Pitești

Filmul „Brâncovanu. Ecce Homo” ne poartă în primăvara anului 1714, când cel mai bogat bărbat din Europa, voievodul Constantin Brâncoveanu, este mazilit după 26 de ani pe tron.

Voievodul este obligat să plece spre Istanbul alături de întreaga sa familie pentru a-și dovedi nevinovăția.

Ocazie rară: Piteștenii – călătorie în timp

Această călătorie spre capitala Imperiului Otoman se transformă într-un drum inițiatic, în care Brâncoveanu și cei patru fii ai săi vor lua o decizie crucială, marcând astfel destinul românilor pentru totdeauna.

Bazat pe evenimente reale, filmul explorează un capitol controversat al istoriei românești, oferind spectatorilor o perspectivă profundă asupra sacrificiului și curajului în fața adversității.

Prețul unui bilet la această proiecție este de 8 lei.

Studenții și pensionarii beneficiază de reduceri de 50%, iar elevii de 75%.

Foto articol: Facebook

Foto principal: Descriptiv

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3