New Profesional Consult 930 x 122

cinema

Premieră în Pitești!

Premieră în Pitești!

Citiți și: Ocazie rară: Piteștenii – călătorie în timp

Sâmbătă, 8 iunie 2024, de la ora 18.00, la Cinematograful de artă „București” va fi proiectat în premieră filmul „Râul ucigaș”.

,,Sunt anii 1990, iar în orașul Banpo din China rurală, cadavrul unei femei este găsit lângă râu. Ma Zhe, șeful poliției judiciare, conduce ancheta care duce rapid la o arestare.

Citiți și: Spectacol total! Artista iubită de toată lumea revine la Pitești

În timp ce superiorii săi sunt nerăbdători să comunice succesul investigației, câteva indicii îl împing pe Ma Zhe să cerceteze mai adânc comportamentul ascuns al concetățenilor săi.”, se arată în comunicat.

Prețul unui bilet la acest film este de 10 lei.

Vor beneficia de reduceri de 50% studenții și pensionarii, iar de 75%, elevii.

Premieră în Pitești!

Duminică, 9 iunie 2024, de la ora 18.00, la Cinematograful de artă „București” va fi reproiectat filmul „Tata mută munții”, film în care joacă celebrul actor Adrian Titieni.

Mircea Jianu, un fost ofițer de informații, află că fiul său a fost declarat dispărut în munți. Se duce în grabă spre locul tragediei, ca orice părinte îngrijorat, în speranța că-l va găsi pe tânăr viu și nevătămat. Dar după câteva zile de căutări zadarnice, Mircea decide să-și adune propria echipă de salvatori, intrând în conflict cu echipa locală. Încet-încet, tatăl care, în frământarea lui, refuză să accepte evidența, devine prizonierul unei bătălii încrâncenate între om și natură.”

Prețul unui bilet la acest film este de 8 lei.

Beneficiază de reduceri de 50% studenții și pensionarii și de 75%, elevii.

Foto articol: Facebook

Foto principal: Descriptiv

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Pizza Sapori Italia 570 90