New Profesional Consult 930 x 122

cinema bucurești

Pitești. Proiecții speciale la Cinema „București”

„Maria, Regina României”

Citiți și: În premieră, la Pitești! Nu rata!

Sâmbătă, 2 decembrie  2023, de la ora 18.00, la Cinematograful de artă „București” va fi proiectat filmul  „Maria, Regina României”, regizat de Alexis Cahill, în rolurile principale fiind Roxana Lupu (II)Daniel Plier și Adrian Titieni.

Un film cât o istorie, o poveste bazată pe fapte reale ce are în prim plan figura marcantă a Reginei Maria.

Citiți și: Filmul „Libertate” al lui Tudor Giurgiu, la Cinema „București”

Regăsim o Românie devastată de Primul Război Mondial. Măcinată de boală, ținută captivă foametei și deznădejdei, soarta politică a țării este extrem de controversată.

În primăvara anului 1919, Regina Maria pleacă la Conferința de Pace de la Paris să-i înfrunte pe cei mai puternici lideri ai lumii și să lupte pentru o Românie Mare.

Prețul unui bilet la acest film este de 6 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

„Confort Nordic”

Duminică, 3 decembrie 2023, de la ora 18.00, la Cinematograful de artă „București” va fi proiectat în premieră filmul „Confort Nordic”, regizat de Hafsteinn Gunnar Sigurðsson, în rolurile principale fiind Lydia LeonardTimothy SpallElla Rumpf  și Nick Blakeley.

E jenant să-ți recunoști fricile, mai ales când e vorba de o fobie de mers cu avionul și ai cumpărat deja bilete de vacanță cu noul iubit.

În pregătirea acestei călătorii, Sarah se înscrie la un curs exclusivist menit s-o vindece de teama de zbor, testul final fiind o cursă dus-întors Londra-Reykjavik.

Ceea ce pe hârtie sună fezabil devine complicat atunci când din grup fac parte un scriitor ursuz, un inventator, prietena lui influenceriță și un ghid timorat.

Odată cu turbulențele, spiritele se încing și anxietatea face loc unui spumos val de paranoia ce transformă călătoria într-o cursă contra cronometru la finalul căreia, literalmente, mai zboară cine poate.

Prețul unui bilet la acest film este de 8 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90