Donaris 930 x 122

centrul multifuncțional

Premieră în Pitești! Nu rata!

Premieră în Pitești! Nu rata!

Citiți și: Un artist renumit revine la Pitești!

Film în premieră la Cinematograful ,,București”

Sâmbătă, 4 noiembrie  2023, de la ora 18.00, la Cinematograful de artă „București” va fi proiectat documentarul „Nuclear”.

Citiți și: Schimbare majoră în Ștrand! Investiție de aproape 1 milion €

De asemenea, duminică va rula, în premieră, tot de la ora 18.00, filmul ,,Libertate”, rezigat de Tudor Giurgiu.

,,Regizorul Oliver Stone investighează în acest documentar posibilitatea de a gestiona schimbările climatic prin trecerea de la combustibili fosili la energia nucleară.     

Prețul unui bilet la acest film este de 8 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

Premieră în Pitești! Nu rata!

Duminică, 5 noiembrie 2023, de la ora 18.00, la Cinematograful de artă „București” va fi reproiectat în premieră filmul „Libertate”, regizat de Tudor Giurgiu.

În rolurile principale joacă Alex Calangiu, Iulian Postelnicu și Cătălin Herlo.

Sibiu, decembrie 1989. În haosul și panica generate de protestele mulțimii împotriva autorităților, o unitate de miliție devine ținta unui asalt violent care degenerează într-o confruntare sângeroasă între soldați, milițieni, securiști și civili. Încercând să scape de asediu, căpitanul de miliție Viorel e capturat și acuzat că e terorist.

Prețul unui bilet la acest film este de 6 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.”, se arată în comunicatul de presă transmis publicației noastre.

Foto principal: Arhivă/Descriptiv

Foto articol: Facebook

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3