930×122 CAPRA 5

cinema bucurești

În premieră, la Pitești! Nu rata!

În premieră, la Pitești! Nu rata!

Citiți și: Un artist renumit revine la Pitești!

Dublă premieră, în acest weekend, la Cinematograful ,,București”!

Sâmbătă, 25 noiembrie  2023, de la ora 18.00, la Cinematograful de artă „București” va fi proiectat în premieră filmul „Anatomia unei prăbușiri”. 

Citiți și: Schimbare majoră în Ștrand! Investiție de aproape 1 milion €

Lungmetrajul este regizat de Justine Triet, iar rolurile principale îi veți putea urmări pe Sandra Hüller, Swann Arlaud, Samuel Theis și Milo Machado Graner.

,,În ultimul an, Sandra, o scriitoare de origine germană, soțul ei francez, Samuel, și fiul lor de unsprezece ani, Daniel, au trăit o viață retrasă într-un oraș îndepărtat din Alpii francezi.

Când Samuel este găsit mort în zăpadă, lângă cabana unde locuiau, poliția se întreabă dacă s-a sinucis sau… a fost ucis.

Moartea lui Samuel este suspicioasă, conturând ipoteza unei crime.

În mijlocul acestor incertudini, Sandra devine principalul suspect.

Procesul se transformă treptat nu doar într-o investigație a circumstanțelor morții lui Samuel, ci și într-o tulburătoare călătorie psihologică în profunzimile relației conflictuale dintre Sandra și Samuel.”

Prețul unui bilet la acest film este de 8 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

De asemenea, tot în premieră, duminică, 26 noiembrie 2023, de la ora 18.00, la Cinematograful de artă „București” va fi proiectat filmul „De ce mă cheamă Nora, când cerul meu e senin”.

În premieră, la Pitești! Nu rata!

Filmul este regizat de Carla Maria Teaha.

În rolurile pricipale îi veți putea urmări pe Mircea CărtărescuNora IugaȘtefan Emanuel Ancuța și Claudia Fitcoschi.

,,La 92 de ani, Nora Iuga este un personaj unic: poetă, romancieră și traducătoare, suflet tânăr și avangardist, cu spirit ludic, carismă și autoironie.

Povestea scriitoarei ale cărei cărţi au fost interzise de comunişti pentru „erotism morbid”, povestea unei femei care trăiește poezia.

Un documentar-portret care ne invită să descoperim natura acestui erotism, felul în care încă îi influenţează Norei scrisul şi perspective asupra vieţii… dar şi să aflăm secretul tinereţii fără bătrâneţe!”

Prețul unui bilet la acest film este de 6 lei.

Se acordă reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi, transmit organizatorii.

Foto articol: Facebook

Foto principal: Arhivă/Descriptiv

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3