EcoMoto 930×122

centrul multifuncțional

Pitești. Surpriză la Centrul Multifuncțional

Pitești. Surpriză la Centrul Multifuncțional

Citiți și: Pitești. Proiecții speciale la Cinema „București”

Surpriză plăcută pentru iubitorii de film!

Sâmbătă vor fi proiectate, la Cinematograful ,,București”, două filme de excepție:

Citiți și: Concert de excepție în Pitești!

,,De la ora 16.00, la Cinematograful de artă <București> va fi proiectat filmul <Căutătorul de vânt>, regizat de Mihai Sofronea, în rolurile principale fiind Dan Bordeianu, Olimpia Melinte și Adrian Titieni.

Când Radu află că mai are doar câteva luni de trăit, fuge până ajunge într-un sat izolat, la Nea Pavel, unde se refugiază în căsuța sa mică din vârful dealului.

Timpul trece și Radu începe să trăiască o nouă viață, uitând de așteptarea morții și bucurându-se de simplitatea clipei.

El cutreieră împrejurimile împreună cu bătrânul, <căutând vânt>.

Dar când își dă seama că s-a îndrăgostit de o femeie din sat, își amintește de sfârșitul său iminent.

Unde îl va purta vântul mai departe?

Pitești. Surpriză la Centrul Multifuncțional

Prețul unui bilet la acest film este de 6 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

Tot sâmbătă, dar de la ora 18.00, la Cinematograful de artă <București> va fi proiectat filmul <Paterson>, în regia lui Jim Jarmusch.

În rolurile principale: Adam Driver, Golshifteh Farahani, Nellie, Rizwan Manji.

<Paterson>, unul dintre cele mai frumoase filme despre poezie, redă atmosfera din <orașul poeților>, Paterson, New Jersey, așa cum este ea percepută de un șofer de autobuz.

Este locul de unde provin scriitori precum William Carlos Williams, reprezentant al modernismului și imagismului în literatură și autor al celebrului poem epic <Paterson>, respectiv Allen Ginsberg, figură centrală a mișcării Beat Generation.

Prețul unui bilet la acest film este de 8 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.”, se arată în comunicat.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3