930 x122 grota rece

centrul multifuncțional

Filarmonica Pitești, spectacol pe ritmuri de tango

Filarmonica Pitești, spectacol pe ritmuri de tango

Citiți și: Spectacol inedit! Invitați de talie internațională

Duminică va avea loc, de la ora 19.00, un spectacol complet de muzică și dans, găzduit de Centrul Multifuncțional.

„<Argentina mi amor>, la Filarmonica Pitești

Citiți și: Spectacol memorabil la Filarmonica Pitești!

       Duminică, 25 iunie, de la ora 19.00, la Centrul Multifuncțional, <Cluj Tango Orchestra>, cantautorul și muzicianul de tango Marcos Marthin și  mezzosoprana Operei Naționale din Cluj-Napoca, Iulia Merca (personalitate a muzicii de operă și iubitoare de tango), vă așteaptă la spectacolul de muzică și dans  , <Argentina mi amor>.

       Acestora li se alătură campionii europeni de tango argentinian, dansatorii profesioniști Csongor Kicsi și Silvia Spătaru.

Regia și coregrafia sunt semnate de Sorin Robert (manager <Cluj Tango Orchestra>) și Csongor Kicsi (instructor internațional de tango argentinian), iar aranjamentele muzicale de Julian Agustin Caeiro (Filarmonica del Tango Buenos Aires), Wim Wurman (Catedra de Tango din Rotterdam) și Iulia Merca  (mezzosoprană a Operei Naționale din Cluj-Napoca).

Filarmonica Pitești, spectacol pe ritmuri de tango

       Conducătorul muzical este maestrul Claudiu Hontilă (Filarmonica de stat Transilvania), orchestra fiind alcătuită din Irina Indrei (pian, Colegiul de Muzică Sigismund Toduță din Cluj-Napoca), Elena Ghemeș (violoncel, Opera Națională Cluj), Indrei Robert (bandoneon) și Emanuel Elcean (contrabas, Academia de muzică din Cluj-Napoca).

       <Cluj Tango Orchestra> concertează sub egida Ambasadei Republicii Argentina în România, artiștii concertând, la invitația Casei Regale, pe scenele festivalurilor de tango argentinian din țară și din străinătate.

       Spectacolul s-a mai desfășurat la Oradea, Ploiești, Craiova , Cluj-Napoca și București.

       Tangoul face parte din patrimoniul cultural imaterial UNESCO și este un fenomen universal întâlnit în  marile orașe ale lumii, de la Buenos Aires la New York, Londra sau  Paris.

       Biletele pot fi procurate de la casa de bilete a instituției și de pe www.bilete.ro (https://www.bilete.ro/argentina-mi-amor/), prețul unuia fiind de 80 sau 50 de lei, în funcție de categoria locului.”, transmite Filarmonica Pitești.

Sursă foto: Facebook

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3