New Profesional Consult 930 x 122

concert

Pitești: Urmează un super concert!

Vineri, 13 mai, de la ora 19.00, iubitorii jazzului și ai muzicii pop sunt așteptați, în Sala Simfonia, la un nou concert.

Citiți și: Spectacol memorabil la Filarmonica Pitești!

Alături de bandul Filarmonicii Pitești, Trio Jazz&Pop Pitești, alcătuit din pianistul Victor Buștean, percuționistul Gabriel Barani și chitaristul Alexandru Iordache, vor urca pe scenă, ca soliști, Costinela Toma și Valentin Poienariu.

Citiți și: Asemenea frumusețe „n-a văzut” Piteștiul! Prezență de neratat!

În program, șlagăre naționale și internaționale: All About That Bass, Cheap Threeals, I Will Survive, The Best, Lalele, Sunny, Unison, Locked Out Of Heaven, Feeling Good, Can’t Stop The Feeling, Moves Like Jagger.

Biletele pot fi achiziționate de la casieria instituției, prețul unuia fiind 40 sau 30 de lei, în funcție de categoria locului. Elevii, studenții și pensionarii beneficiază de reducerile aferente. Abonații au intrare gratuită.

555 pe 222 COSTACHE

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Donaris 570×90