New Profesional Consult 930 x 122

concert

Pitești. Un concert deosebit are loc, azi, în Piața Primăriei!

Pitești. Un concert deosebit are loc, azi, în Piața Primăriei!

Citiți și: Pitești. Măsură importantă în Piața Primăriei

„Sub crucea Ta” – este denumirea concertului de pricesne și muzică religioasă ce va avea loc în această seară, în Pitești.

Astfel, luni, 29 aprilie 2024, de la ora 19:00, municipalitatea piteșteană invită cetățenii în Piața Primăriei pentru o experiență muzicală aparte.

Citiți și: Asiaticii au invadat Piteștiul. Distracție și panică în noaptea dintre ani

„Concertul va fi deschis de Ilinca Din.

Tânăra cântăreață a reprezentat cu cinste Piteștiul și Argeșul în nenumărate concursuri de muzică populară”, anunță municipalitatea.

Ilinca este absolventă a Școlii Populare de Arte și Meserii Pitești, elevă a Colegiului Național „I.C. Brătianu” și colaboratoare a Centrului Cultural Pitești.

„Spectacolul de suflet va continua cu recitalul susținut de Paula Hriscu, artistă hunedoreană de muzică populară, absolventă a Academiei Naţionale de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca.

Pitești. Un concert deosebit are loc, azi, în Piața Primăriei!

Este apreciată la nivel național drept o voce minunată a cântecului popular transilvan, dar și a pricesnelor, a cântecelor de strană, ce au mesaj profund religios.

Concertul va fi încheiat de două ansambluri corale cunoscute și îndrăgite de iubitorii muzicii bisericești: Corala Arhiepiscopiei Argeșului și a Muscelului și Corul Bisericii Domnești Sfântul Gheorghe.”, anunță Primăria Pitești.

Foto: Descriptiv

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90