EcoMoto 930×122

concert filarmonica pitești

Spectacol memorabil la Filarmonica Pitești!

Spectacol memorabil la Filarmonica Pitești!

Citiți și: Spectacol inedit! Invitați de talie internațională

Concert extraordinar, aseară, la Filarmonica Pitești!

Publicul numeros a putut audia creațiile muzicale „Rapsodie pe o temă de Paganini”, una dintre cele mai complexe piese pentru pian și orchestră, de S. Rahmaninov și  „Simfonia a 8- a” a compozitorului A. Dvořák.

Citiți și: Doi mari artiști revin la Pitești!

Concertul simfonic a fost susținut de orchestra simfonică a instituției împreună cu pianistul Toma Popovici, ca solist și dirijorul Jan Milosz Zarzycki.

Pianistul Toma Popovici, doctor în muzică, este cadru universitar la U.N.M.B.

Spectacol memorabil la Filarmonica Pitești!

Muzicianul a absolvit cursurile Universităţii Naţionale de Muzică din Bucureşti și pe cele de la College of Fine Arts de la Universitatea din Boston.

Jan Milosz Zarzycki este director artistic al Filarmonicii de cameră Witold Lutosławski din Łomża și profesor la Universitatea de Muzică Frédérick Chopin din Varșovia.

,,Am avut program Rahmaninov și Dvořák , la Filarmonica Pitești!

Alături de Orchestra Simfonică a instituției au fost dirijorul Jan Milosz Zarzycki, respectiv pianistul Toma Popovici. Cu toții, magnifici!

Iar publicul a fost cald, numeros și aproape, ca întotdeauna!”, transmit organizatorii.

Foto: Facebook

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90