930X122 MAIA

concert filarmonica pitești

Doi mari artiști revin la Pitești!

Doi mari artiști revin la Pitești!

Citiți și: Salarii mai mari (și) la Filarmonică. Instituția, printre singurele care ,,merge ca unsă”!

Spectacol extraordinar la Filarmonica Pitești!

Violonistul Gabriel Croitoru și dirijorul Mihail Agafița revin să încânte publicul piteștean pe scena Centrului Multifuncțional.

Citiți și: Trupă renumită, spectacol-surpriză la Pitești!

Spectacolul va avea loc joi, pe data de 19 octombrie, de la ora 19.00.

Publicul meloman se va putea delecta cu creații muzicale ale compozitorilor Mozart și Schubert.

,,Violonistul Gabriel Croitoru și dirijorul Mihail Agafița revin la Filarmonica Pitești

Filarmonica Pitești organizează joi, 19 octombrie, de la ora 19:00, la Centrul Multifuncțional, concertul simfonic extraordinar cu pagini muzicale semnate de Mozart și Schubert.

Alături de orchestra simfonică a instituției, dirijată de Mihail Agafița, va urca pe scenă violonistul Gabriel Croitoru.

Doi mari artiști revin la Pitești!

În program: W A Mozart – Uvertura <Don Giovanni> și <Concertul pentru vioară și orchestră nr. 4> și F Schubert – <Simfonia nr. 5>.

Biletele pot fi procurate de la casa de bilete a instituției și de pe www.bilete.ro, prețul unuia fiind de 50 de lei sau 40 de lei în funcție de categoria locului.

Pentru elevi și studenți un bilet costă 12,50 lei, respectiv 10 lei, iar pentru pensionari, 25 de lei, respectiv 20 lei.”, transmit organizatorii.

Foto articol: Facebook

Foto principal: Arhivă/Descriptiv

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3