930 x122 grota rece

cinematograf

Papaiani.inaugurare.002

CINEMATOGRAFUL „MODERN” ȘI-A SCHIMBAT NUMELE ÎN „SEBASTIAN PAPAIANI”

Astăzi, în cadrul unei ceremonii, vechiul cinematograf „Modern” din centrul Piteștiului și-a schimbat numele în „Sebastian Papaiani”. La eveniment au participat și marele actor al cărui nume a fost atribuit cinematografului „Modern” şi regizorul Geo Saizescu, cel care a lucrat la mai multe filme ale sale cu maestrul Papaiani. Au fost prezenți și parlamentari argeşeni, şi prefectul Cristian Soare şi preşedintele Consiliului Judeţean, Constantin Nicolescu.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

Marius Iuraşcu, directorul Regiei de Difuzare a Filmului, a spus că şi alte cinematografe din ţară vor primi numele unor actori sau regizori cunoscuţi care sunt în viaţă. Cinematograful din Piteşti este al doilea din ţară, după cel din Cluj Napoca, branduit cu numele unui actor celebru.

Sebastian Papaiani a fost primit cu covor roşu de primarul Tudor Pendiuc, iar sute de piteşteni s-au înghesuit să îl vadă pe actor. Toţi au fost răsplătiţi cu un colaj de filme în care a jucat actorul născut în Piteşti, pe strada Mihai Viteazul, numărul 24.

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

La eveniment a participat şi unul dintre foştii colegi din copilărie ai lui Papaiani, respectiv fostul viceprimar al Piteştiului Liliana Gagiu.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3