930 x122 grota rece

cinematograf

CINEMATOGRAF DIN PITEȘTI, SCHIMBARE MAJORĂ

Cinematograf din Pitești, schimbare majoră. Primăria Pitești a adresat o cerere către Regia Autonomă de Distribuţie şi Exploatare a Filmelor România Film (RADEF) pentru o schimbare majoră: municipalitatea solicită să preia cinematograful „Sebastian Papaiani”. Anunțul îl face primarul Cornel Ionică. Amintim că cinematograful a fost închis, temporar și din cauze financiare potrivit Regiei. Detalii, AICI.

Citiți și: Primarul, salariu de „baștan” într-o localitate minoră din Argeș! Aproape 2000 €

„Am făcut cerere la Regia de Film și la Ministerul Culturii. Suntem pregătiţi să preluăm cinematograful şi să îi asigurăm funcţionarea în continuare. Pe lângă filme, aici am putea organiza şi diverse spectacole culturale. Nu i-am schimba destinaţia, aşa cum nu i-am schimbat nici cinematografului „Bucureşti.”, spune primarul Piteștiului. Primăria așteaptă acum un răspuns.

„Sebastian Papaiani” a rămas singurul cinematograf de stat din Piteşti, aflat în administrarea RADEF.

Citiți și: Festivalul așteptat de mii de piteșteni

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA