930×122 CAPRA 5

america

COMEDIE SPUMOASĂ ÎN MIOVENI

În Mioveni va fi prezentată o nouă producție cinematografică românească: ”America, venim!”, în regia lui Răzvan Săvescu. Filmul îi are în rolurile principale pe Mihai Călin, Adrian Văncică și Gheorghe Ifrim (cunoscuți publicului pentru rolurile din serialul de televiziune ”Las Fierbinți”), Ion Sapdaru, Tania Popa, Ioana Blaj, Alexandru Bindea și Oana Ioachim.

Citiți și: Argeș. Accident grav: Un bolid de lux, Mercedes a intrat frontal într‐un stâlp

”America, venim!” este o comedie despre întâmplările pline de umor și neprevăzut prin care trece trupa unui teatru de provincie din România ai cărei actori se află pentru prima dată în New York. Exuberanţa şi lipsa noţiunilor de limbă engleză îi duc pe membrii trupei în situații comice, multe dintre ele inspirate din realitate.

Pelicula va rula pe 15 și 16 octombrie, în ambele zile de la ora 18, în sala de spectacole a Centrului Cultural Mioveni. Prețul unui bilet este de 5 lei. Tichetele vor fi puse în vânzare la Centrul Cultural Educativ. (Foto: primariamioveni.ro)

Citiți și: 3.000 de lei pentru fiecare nou-născut în acest oraș din județ

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3