930 x122 grota rece

    the_thing

    Filmele horror ale anului 2011

    Fanii filmelor bune asteapta de la anul 2011 aparitii spectaculoase si pline de stralucire. Am prezentat de curand o parte dintre filmele care vor fi lansate in 2011, iar acum a venit timpul pentru prezentarea unor filme speciale care vor fi difuzate anul viitor. Este vorba de acele filme care ne dau fiori pe sira spinarii, respectiv fimele de groaza.

    De la inceput spunem ca filmele de groaza ale anului 2011 nu sunt foarte numeroase. Exista insa sansa ca numite titluri sa atraga publicul la salile de cinema datorita succesului de care s-au bucurat alte serii similare. Asadar, haideti sa vedem ce ne sperie la anul!

    Scream 4
    Premiera in Romania: neprecizat. In SUA: 15.04.2011
    Regie: Wes Craven
    Distributie: Emma Roberts, Hayden Panettiere, David Arquette, Courteney Cox
    Daca v-au placut precedentele trei editii ale seriei Scream, este foarte posibil sa mergeti si la Scream 4. De data aceasta, Dewez Riley si Gayle Weaters-Riley trebuie sa faca fata unui criminal dornic sa elimine toti supravietuitorii ramasi in viata. Pregatiti-va deci pentru o noua cursa de-a soarecele si pisica.

    Amphibious 3D
    Premiera in Romania: 14.01.2011
    Regie: Brian Yuzna
    Distributie: Steven Baray, Mohammad Aditya, Francis Bosco
    Un grup de contrabandisti aflati pe o platforma marina in mijlocul apelor este decimat de o creatura misterioasa din adancuri. Lupta pentru supravietuire este intensa si depinde in mare masura de un copil, cumparat de banda de hoti si transformat in sclav.

    Don’t Be Afraid of the Dark
    Premiera in Romania: 01.04.2011
    Regie: Troy Nixey
    Distributie: Katie Holmes, Bailee Madison
    O familie formata din tata, fiica acestuia si iubita lui se muta intr-o noua casa. Bucuria dispare rapid de pe fetele lor, pe masura ce realizeaza ca noul lor camin este impanzit de mai multe creaturi diabolice.

    Priest
    Premiera in Romania: 13.05.2011
    Regie: Scott Charles Stewart
    Distributie: Paul Bettany
    Lupta dintre oameni si vampiri este exploatata intr-un nou film in care Priest joaca rolul unui preot razboinic plecat in cautarea nepoatei sale de 18 ani, rapita de un grup de vampiri. Misiunea preotului este sa-si gaseasca nepoata si sa se razbune prin uciderea liderului vampirilor.

    The Thing
    Premiera in Romania: 27.05.2011
    Regie: Matthijs van Heijningen Jr.
    Distributie: Mary Elizabeth Winstead, Joel Edgerton, Eric Christian Olsen
    Locuitorii unor regiuni inghetate din nordul Scandinaviei descopera un extraterestru. In scurt timp, oamenii care aflati in regiune incep sa innebuneasca, concomitent cu pofta de sange a extraterestrului eliberat.

    Final Destination 5
    Premiera in Romania: 16.09.2011
    Regie: Steven Quale
    Distributie: Miles Fisher, David Koechner, Emma Bell, Nicholas D’Agosto
    In a cincea parte a celebrei serii Final Destination, mai multi tineri supravietuiesc ca prin minune dupa prabusirea unui pod. Numai ca orice minune dureaza 3 zile, iar supravietuitorii incep sa sufere, pe rand, accidente mortale.

    Sursa: Giz.ro

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90