930 x122 grota rece

film

GODZILLA REVINE PE MARILE ECRANE

Din data de 16 mai pe marile ecrane din România va rula filmul Godzila 3D.

Citiți și: Breaking: Două mari bănci din România au probleme! Clienții, afectați

Legendarul personaj Godzilla recreează atmosfera epică specifică în noul film Godzilla 3D, o aventură cu totul spectaculoasă, plină de efecte speciale senzaţionale, adrenalină şi acţiune. Cu toate acestea, în centrul atenţiei nu va fi creatura, ci familia Brody, ai cărei patru membri se vor trezi faţă în faţă cu Godzilla sau cu efectele acesteia.

Aaron-Taylor Johson este locotenentul Ford Brody, care face parte dintr-o echipă de elită a armatei SUA trimisă la kilometrul zero al confruntării cu şopârla. Elizabeth Olsen este Elle, soţia lui Ford, o asistentă care se va trezi în mijlocul zonei distruse de monstru. Bryan Cranston şi Juliette Binoche sunt părinţii lui Ford, amândoi specialişti în energia nucleară şi actuali sau foşti angajaţi ai unei centrale care ar putea fi răspunzătoare de apariţia înfricoșătoarei creaturi. Godzilla 3D este regizat de Gareth Edwards şi reuneşte o distribuţie complexă, formată din Aaron Taylor-Johnson, Ken Watanabe, Elizabeth Olsen, Juliette Binoche, Sally Hawkins, David Strathairn şi Bryan Cranston. (Sursă şi foto: cinemagia.ro)

Citiți și: România, cea mai bună din lume la minifotbal! Tricolorii, campioni mondiali!

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90