EcoMoto 930×122

Rachel

În premieră la Cinema City! O comedie romantică în care un tânăr învaţă cum să îşi facă viaţa frumoasă!

Două premiere la Cinema City! O comedie cu Rachel McAdams şi o dramă în regia lui Robert Luketic. La Euromall veţi putea urmări la Cinema City o comedie despre iubire şi despre faptul că deşi poţi călători în timp cel mai important e să ştii să îţi faci viaţa frumoasă.

Iată mai multe amănunte despre cele două filme care vor rula în premieră în Piteşti:

„Era şi timpul” este o comedie în regia lui Richard Curtis. Actori principali sunt Rachel Mc Adams, Domhnall Gleeson și Bill Nighy. După o petrecere nereuşită de Anul Nou, tatăl lui Tim îi spune fiului său că bărbaţii din familia lor au avut dintotdeauna abilitatea de a călători în timp. Tim nu poate schimba istoria, însă poate schimba ceea ce se întâmplă în viaţa lui, astfel că se hotărăşte să îşi facă viaţa mai bună. Cum? Găsindu-şi o iubită.

Din nefericire, însă, această misiune se dovedeşte a fi mult mai grea decât îşi imaginase el. Mutându-se de la Cornwell la Londra ca să devină avocat, acesta întâlneşte o fată frumoasă, dar foarte nesigură pe ea. Se îndrăgosteşte şi ea de el, însă un incident nefericit din călătoria lui în timp face ca cei doi să nu se fi întâlnit de fapt niciodată.

 

Astfel se întâlnesc din nou, şi din nou… şi din nou. Este o comedie de iubire din care trebuie să înveţi că deşi poţi călători în timp cel mai important e să ştii să îţi faci viaţa frumoasă.

 

„Paranoia” este o dramă în regia lui Robert Luketic, care îi are în prim plan pe Amber Heard, Liam Hemsworth, Gary Oldman și Harrison Ford. Este un thriller cu miză mare, care pătrunde în culisele succesului mondial, cu toate decepţiile şi lăcomia pe care le implică.

Cu un trecut comun complicat, cei mai puternici bogaţi doi oameni din industria tehnologică sunt și cei mai mari duşmani şi ar face orice să se distrugă unul pe celălallt. Adam Cassidy, un tânăr talentat şi ambiţios, sedus de parfumul puterii şi al banilor, ajunge în mijlocul unui complot uriaş, cu ameninţări şi spionaj corporativ.

Până să realizeze că viaţa lui se află în pericol, Adam este deja mult prea prins în jocul celor doi pentru a se mai putea retrage.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90