930×122 CAPRA 5

alexandra tomulescu

ALEXANDRA TOMULESCU VA PREDA ZUMBA PENTRU COPII

Începând de sâmbătă, 10 octombrie, mai vechea noastră „cunoștință” Alexandra Tomulescu, instructor licenţiat de Zumba®, va preda Zumba Kids. Pe românește, Zumba pentru copii.

Citiți și: Argeșul, în top la naşterile din mame cu vârste între 10 şi 15 ani!

,,Sâmbătă voi susţine primul meu curs pentru copii cu vârste cuprinse între 4 şi 12 ani. Am ceva emoţii, pentru că este dificil de lucrat cu ei. Având în vedere, însă, că este vorba de distracţie, iar nu de şcoală, tind să cred că vom avea parte de o activitate interesantă.

Îmi doream de multă vreme şi clase cu copilaşi deoarece mi-ar plăcea să cred că pot face o schimbare în viaţa lor încă de la o vârstă fragedă. E important să facă sport regulat. Potrivit studiilor de specialitate, rata obezităţii la copii este din ce în ce mai mare. Prin urmare, trebuie să avem grijă încă de la vârstele mici să le influenţăm stilul de viaţă.’’, spune Alexandra, piteșteanca în vârstă de 22 de ani care urmează în prezent un master în management educațional.

Citiți și: Gentea, veste mare pentru sportul piteștean!

Mai multe despre Alexandra Tomulescu puteţi (re)citi aici: http://epitesti.ro/caleidoscop/dieta-fitness/studenta-la-universitatea-pitesti-instructor-de-zumba/ (Foto: Arhivă personală Alexandra Tomulescu)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Donaris 570×90