New Profesional Consult 930 x 122

alexandra tomulescu

STUDENTĂ LA UNIVERSITATEA PITEȘTI, INSTRUCTOR DE ZUMBA

Studentă în anul III la Universitatea Piteşti, la Facultatea de Ştiinţe ale Educaţiei, specializarea Pedagogia învăţământului primar şi preşcolar, Alexandra Tomulescu are 21 de ani și este instructor de Zumba® licenţiat. Din simplu cursant pasionat de dans a devenit instructor. “Am văzut-o întotdeauna ca pe o pasiune şi atât. Mereu m-am gândit că este foarte greu să îmbini utilul cu plăcutul, dar iată că reuşesc de un an şi jumătate să fac acest lucru şi este minunat. Din ce am observat eu, pentru piteşteni sportul nu reprezintă o prioritate. Pentru asta suntem noi, să schimbăm ceva în sensul acesta. După o oră de Zumba® eşti destinsă, fetele ies cu zâmbetul pe buze. Pe parcursul unei ore au parte de muncă, dar şi de distracţie. O clasă de Zumba® nu poate fi monotonă.”, spune Alexandra pentru ePitești.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

În fiecare zi de marţi şi joi, timp de două ore, Alexandra Tomulescu le ajută pe piteştence să îşi menţină o stare fizică extraordinară: „Muzica este principalul element care conferă originalitate, energie şi bună dispoziţie, elementul prin prisma căruia este posibilă o diferenţiere între ceea ce înseamnă Zumba® şi alte antrenamente de aerobic. Sunt atât melodii cu ritmuri lente sau ritmate, cât şi piese potrivite unui antrenament de rezistenţă.”

Zumba® este recomandat de specialişti pentru numeroasele sale efecte pozitive atât asupra fizicului, cât şi a psihicului. Mişcările Zumba® solicită şi pun în mişcare toate grupele de muşchi, modelând şi tonifiind corpul în acelaşi timp. „Programul Zumba® nu se rezumă doar la orele din sala de sport. Instructorii se strâng la diferite evenimente naţionale, acolo unde merg acompaniaţi de cursanţii lor. De pildă, am participat la Convenţia internaţională de fitness de la Rimini, Italia, din luna mai. Acum ne pregătim pentru un mare eveniment aşteptat de toţi zumbiştii din ţară. Pe data de 26 octombrie va veni în Cluj Beto Perez, creatorul programului Zumba® Fitness. Vom fi prezente atât eu, cât şi fetele mele.”, declară Alexandra.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Până atunci Alexandra Tomulescu vă aşteaptă cu braţele deschise la un eveniment caritabil care va fi organizat în Pitești pentru copiii cu autism: http://epitesti.ro/social/zumba-pentru-copiii-cu-autism-participa-si-tu/. „Eu am mai organizat un eveniment caritabil anul trecut. Anul acesta totul a pornit de la iniţiativa unei cursante de-a mea. De când a descoperit Zumba nu lipseşte de la nicio oră. Ea este voluntară la asociaţia organizatoare. Mi-a propus, eu am acceptat şi uşor, uşor ni s-au alăturat și alți oameni şi am creat acest eveniment.”, precizează Alexandra Tomulescu. (Foto: Facebook Alexandra Tomulescu)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90