930×122 CAPRA 5

anotimp alb

”ANOTIMP ALB” ÎN MIOVENI

”Anotimp alb” în Mioveni. Sâmbătă, 1 decembrie 2018, de la ora 11, în holul principal al Primărie Mioveni va avea loc vernisajul expoziției de pictură „Anotimp alb”. Vernisajul face parte din programul special prilejuit de sărbătorirea Zilei Naționale a României.

Citiți și: Percheziții în Pitești și Mioveni. Mascații le-au spart ușa traficanților de droguri și i-au săltat

Expoziția de artă sacră și icoană va reuni un fond de aproximativ 16 lucrări de grafică, pictură și icoană pe sticlă semnate de patru artiste: Teodora Coltofeanu, May Oana Isar, Camelia Munteanu și Mariana Vesa.

Printre artistele expozante se numără și cadre didactice care își desfășoară activitatea la Liceul de Arte “Nicolae Tonitza” din București, una dintre cele mai prestigioase instituții preuniversitare de profil din țară.

Citiți și: Argeș: Servicii medicale de prevenție gratuite, la cabinetul medicului de familie

Scopul acestei expoziții este de a fi alături de cetățenii orașului Mioveni cu ocazia sărbătoririi Zilei Naționale a României și a Centenarului prin prezentarea unor lucrări de artă al căror subiect tratează frumoasa tradiție bizantină a poporului român.

Expoziția va putea fi vizitată în perioada 1 decembrie 2018-1 ianuarie 2019, în intervalul orar 8-17. Accesul pentru public este liber. 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

SMART KIDS 570×90