Posada 930 x 122

china

ANSAMBLUL PLAI DE DOR, ÎNTÂLNIRE IMPORTANTĂ ÎN CHINA

Ansamblul folcloric Plai de dor din Mioveni, aflat pentru o săptămână în capitala Republicii Populare Chineze pentru a participa la cea de-a 15-a ediție a “Beijing Chaoyang International Spring Carnival”, a primit vizita ambasadorului României în China, Excelența Sa Basil Constantinescu.

Citiți și: SE SCUMPEȘTE APA ÎN MIOVENI

Diplomatul s-a întâlnit cu membrii delegației din România și a discutat cu reprezentanții administrației din Mioveni despre spectacolul pe care Plai de dor îl va susține la ambasadă pe 19 februarie, sub egida Centenarului.

Manifestarea internațională organizată în Beijing la care participă ansamblul folcloric din Mioveni este unul dintre cele mai mari evenimente organizate anual în Beijing cu ocazia Anului Nou Chinezesc.

Citiți și: ADOPTĂ UN CÂINE! VEZI NUMĂRUL LA CARE POȚI SUNA!

La „Beijing Chaoyang International Spring Carnival 2018” dansatorii din Mioveni reprezintă România și vor susține 8 spectacole, alături de ansambluri din Grecia, Bulgaria, Polonia, Belgia, Anglia, Spania, Franța, China, precum și din alte state asiatice care sărbătoresc în această perioadă Anul Nou Lunar.

Delegația este formată din 21 de artiști de la Centrul Cultural Mioveni și 5 oficiali, reprezentanți ai Primăriei și Consiliului Local.

New Profesional Consult-555×222
Jupiter 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066