930×122 CAPRA 5

china

ANSAMBLUL PLAI DE DOR, ÎNTÂLNIRE IMPORTANTĂ ÎN CHINA

Ansamblul folcloric Plai de dor din Mioveni, aflat pentru o săptămână în capitala Republicii Populare Chineze pentru a participa la cea de-a 15-a ediție a “Beijing Chaoyang International Spring Carnival”, a primit vizita ambasadorului României în China, Excelența Sa Basil Constantinescu.

Citiți și: Primarul Ion Georgescu, anunț uriaș pentru locuitorii din Mioveni!

Diplomatul s-a întâlnit cu membrii delegației din România și a discutat cu reprezentanții administrației din Mioveni despre spectacolul pe care Plai de dor îl va susține la ambasadă pe 19 februarie, sub egida Centenarului.

Manifestarea internațională organizată în Beijing la care participă ansamblul folcloric din Mioveni este unul dintre cele mai mari evenimente organizate anual în Beijing cu ocazia Anului Nou Chinezesc.

Citiți și: Concurs de pescuit la Mioveni! Viceprimarul, captură impresionantă!

La „Beijing Chaoyang International Spring Carnival 2018” dansatorii din Mioveni reprezintă România și vor susține 8 spectacole, alături de ansambluri din Grecia, Bulgaria, Polonia, Belgia, Anglia, Spania, Franța, China, precum și din alte state asiatice care sărbătoresc în această perioadă Anul Nou Lunar.

Delegația este formată din 21 de artiști de la Centrul Cultural Mioveni și 5 oficiali, reprezentanți ai Primăriei și Consiliului Local.

Donaris 555×222

Comentarii

New Profesional Consult 570×90