New Profesional Consult 930 x 122

bilete

ANUNŢ IMPORTANT DE LA MIOVENI

Anunţ important de la Mioveni. De mâine, 13 martie, biletele pentru spectacolele din cadrul Festivalului „Luna de Teatru la Mioveni” se pot achiziţiona şi de la Teatrul „Alexandru Davila” din Piteşti, anunţă organizatorii.
Astfel, iubitorii teatrului din Piteşti nu vor mai trebui să se deplaseze până la Mioveni, ci vor putea să cumpere mult mai rapid şi mai simplu bilete la piesele „Amantul”, „All Inclusive”, „Varşovia Ghid Turistic” şi „E ok şi la 60 de ani”.
În zilele de vineri şi duminică din acestă lună, pe scena Festivalului de Teatru de la Mioveni vor urca mari artişti precum Maia Morgenstern, Răzvan Vasilescu, Vlad Zamfirescu, Mirela Oprişor, Claudiu Istodor, Medeea Marinescu şi alţi actori de renume.
Biletele se găsesc la casieria Teatrului „Al. Davila” de luni până vineri, între orele 12-16. De asemenea, în continuare, biletele se pot achiziţiona şi de la Centrul Cultural Mioveni şi Casa de Cultură a Sindicatelor Mioveni de luni până vineri, în intervalul orar 8:30-16.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3