SMART KIDS 930X122

„Experimentul Piteşti“

CONCERT DE JAZZ INSPIRAT DIN CUMPLITUL EXPERIMENT PITEȘTI

Concert de jazz inspirat din cumplitul Experiment Pitești. Sâmbătă, 29 septembrie 2018, de la ora 19, la Centrul Cultural Mioveni se va desfășura concertul de jazz ”Spirit of Pitești”, inspirat din atrocele “Experiment Pitești” din perioada comunistă.

Citiți și: Manager Spital Mioveni: „Să nu se mai plece spre alte zone, cum ar fi București!”

Concertul va fi susținut de Trespass Trio, formație din Suedia/Norvegia.

Biletele vor fi disponibile la Centrul Cultural Mioveni, începând din 15 septembrie, de luni până vineri inclusiv, în intervalul orar 9-16. Prețul unui bilet va fi de 20 de lei (click pe imagine pentru mărire):

Citiți și: Concert de mare clasă! Vedete de renume vor urca pe scenă!

Lansat în 2017 la casa de discuri portugheză CleanFeed, ”Spirit of Pitești” este un album-eveniment, inspirat din “Reeducarea” de la Pitești, unul dintre cele mai cumplite experimente ale omenirii, aplicat studenților închiși de autoritățile comunist între anii 1949 și 1951.

Concertul din Mioveni face parte dintr-un turneu național pe care Trespass Trio îl va face în România, turneu care va include, printre altele, Ateneul Român din București, Memorialul Victimelor Comunismului și Rezistentei din Sighet și Filarmonica Pitești. (Foto: Memorialul Închisoarea Pitești) 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90