Donaris 930 x 122

filarmonica pitesti

CONCERT DE JAZZ LA FILARMONICA PITEŞTI

Filarmonica Pitești organizează vineri, 2 octombrie, de la ora 19.00, la sediul de la Centrul Multifuncțional, primul concert de jazz al stagiunii, susținut de Petrică Andrei Trio, respectând toate regulile pentru evitarea contaminării cu noul coronavirus. Astfel, se vor respecta hotărârea C.J.S.U. nr. 34/31 august 2020 și Ordinul comun al ministrului Sănătății și al ministrului Culturii, publicul așezându-se doar pe locurile marcate. Înainte de intrarea în sala de concert, oamenilor li se va măsura temperatura, iar accesul în sală este permis doar cu mască, pe durata concertului publicul având obligația să o poarte.

Citiți și: Un artist renumit revine la Pitești!

Petrică Andrei Trio este ansamblul constituit de piteșteanul Petrică Andrei. Absolvent al Liceului de Arte „Dinu Lipatti” din orașul natal și al Universității Naționale de Muzică București, Petrică Andrei este un nume consacrat în lumea jazzului. I-a avut ca mentori pe Marius Popp și Anton Șuteu. Deși tânăr (37 de ani), are un palmares de succes, câștigând premii naționale și internaționale: Lituania, Spania, Franța ș.a. De asemenea, a fost premiat de Uniunea Muzicologilor și Compozitorilor din România, al cărei membru este din anul 2000. A participat la concerte și festivaluri de jazz pe plan național și internațional, în Germania, Elveția, Japonia, Portugalia, Spania, Austria etc. Are înregistrări și apariții la televiziune sub genericele emisiunilor Marele Jazz, Stele de cinci stele, Taverna, Unora le place. A colaborat cu interpreți de marcă, precum: Garbis Dedeian, Aura Urziceanu, Anca Parghel, Decebal Bădilă, Cristian Soleanu, Marin Petrache Pechea, Tudy Zaharescu, Nicolas Simion, Vlad Popescu, Peter Herbolzheimer, Olivier Gatto, Wolfgang Diefenbach, Barry Altschul, Richard Galliano, Roby Lakatos. Este în premieră la Filarmonica Pitești.

La concertele din actuala stagiune (până la finele anului), nu se vor mai putea respecta locurile înscrise pe abonamente. Spectatorii se vor așeza în ordinea sosirii la concert pe locurile marcate, disponibile din sală.

Citiți și: Schimbare majoră în Ștrand! Investiție de aproape 1 milion €

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3