New Profesional Consult 930 x 122

centrul cultural mioveni

CONCURS ÎNTRE JUDEȚE: ROMÂNIA, DE LA MUNTE LA MARE

Școala Generală „George Topârceanu” din Mioveni va fi joia viitoare, pe 30 aprilie, gazda unui concurs interjudețean de educație artistico-plastic, intitulat „România, de la munte până la mare”.

Citiți și: Petrecere ca-n zilele bune la Mioveni!

Evenimentul este organizat de unitatea de învățământ gazdă, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Argeș, Centrul Cultural Mioveni și Clubul Elevilor Mioveni.

În cadrul concursului elevi de clasă primară din toată țara vor crea planșe de desen pe tema frumuseții țării noastre, pe care ulterior le vor trimite la prieteni prin poștă. La final lucrările vor fi expuse în holul Centrului Cultural Educativ din orașul constructorilor de automobile.

Citiți și: Eveniment special la Centrul Cultural Mioveni

Toți participanții vor primi diplome din partea organizatorilor.

Proiectul are ca scop promovarea sentimentului patriotic în rândul elevilor și dezvoltarea abilităților plastice și ecologice ale acestora. (Foto: Barajul Vidraru)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90