EcoMoto 930×122

ie

CONCURS PENTRU CEA MAI FRUMOASĂ IE

Concurs pentru cea mai frumoasă ie. Mâine, 12 iunie 2018, de la ora 17, la Liceul Teoretic „Iulia Zamfirescu” din Mioveni vor avea loc activitățile ediției a treia a proiectului judeţean Ziua Universală a Iei.

Citiți și: PSD Argeș și-a stabilit un nou candidat pentru Primăria Mioveni

Concursul le este adresat elevilor din Argeș şi va cuprinde următoarele secţiuni: parada “cea mai frumoasă ie”, bijuterii de inspirație tradițională, împletituri și decorare de obiecte tradiționale din lut.

Evenimentul este organizat de Liceul Teoretic “Iulia Zamfirescu”, în parteneriat cu Primăria și Centrul Cultural Mioveni, Inspectoratul Școlar Județean Argeș și Școala Gimnazială ”Liviu Rebreanu”.

Citiți și: GRATUIT pentru toți cetățenii! Informare oficială de la Primărie

Amintim că în fiecare an pe 24 iunie este sărbătorită Ziua Universală a Iei, bluza tradiţională românească fiind un simbol internaţional al culturii române şi o piesă emblematică a costumului popular naţional românesc.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3