New Profesional Consult 930 x 122

bratianu

CONCURS ȘI CĂRȚI LA VILA FLORICA

Centrul de Cultură “Brătianu”, cu sprijinul Consiliului Județean Argeș, va organiza pe 15 decembrie, de la ora 11, la Vila Florica din Ștefănești simpozionul “Vintilă Brătianu, omagiat la Florica la 84 de ani de la moarte ”.

Citiți și: ISU Argeș angajează! Ce posturi sunt disponibile

Simpozionul se dorește a fi un omagiu adus celui care prin faptele sale a contribuit la realizarea și construirea unei Românii unite și moderne.

În cadrul simpozionului se va desfășura un concurs de lucrări științifice pentru elevii de gimnaziu, având ca temă viața și personalitatea marelui om politic. La concurs s-au înscris elevi de la școlile din Ștefănești, urmând ca cele mai bune dintre ele să fie premiate. Premiile vor fi stabilite de o comisie de specialitate și constau în cărți de cultură generală.

Citiți și: Tânără din Mioveni, absolventă de „Brătianu” , acum în conducerea gigantului Microsoft

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90