930 x122 grota rece

arta sinuciderii

DORU VIOREL URSU LANSEAZĂ AZI ÎN PITEȘTI „ARTA SINUCIDERII”

Biblioteca Județeană „Dinicu Golescu” vă invită la evenimentul de lansare în Pitești a unei cărți-document: „Arta sinucideriiˮ, scrisă de Doru Viorel Ursu.

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

Cartea își propune să dezvăluie secretele procesului din decembrie 1989 al cupulului dictatorial Nicolae și Elena Ceaușescu și ale mineriadelor din 1990 și 1991.

Ministru de interne al Guvernului României în perioada 16 iunie 1990-16 octombrie 1991, avocatul Doru Viorel Ursu a scris acest volum în tandem cu Ana Maria Cristina Săndulescu.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Astăzi, 29 iunie, de la ora 14, Doru Viorel Ursu își va lansa cartea și în Pitești, la Biblioteca Județeană „Dinicu Golescu”.

Volumul a fost lansat în premieră pe 23 mai, în București, în cadrul Salonului Internațional de Carte Bookfest. (Foto: Webphoto.ro)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90