SMART KIDS 930X122

filarmonica pitesti

Filarmonica Piteşti. Spectacol în Joia Mare

Orchestra simfonică a Filarmonicii Pitești vă dă întâlnire joi, 21 aprilie, de la ora 19:00, în Sala „Simfonia”, la un nou concert simfonic. În Joia Mare, atât soliștii, cât și dirijorul, sunt angajații instituției.

Citiți și: Sunt disponibile invitațiile pentru super spectacolul din Pitești

În program: C. P. Stamiz – „Concertul pentru clarinet, vioară și orchestră în Si bemol” Major, J. Haydn – „Simfonia concertantă în Si bemol Major”, J. S. Bach – O. Respighi – „Sonata în mi minor pentru vioară, orgă și corzi”, J. B. Breval – „Simfonia concertantă pentru flaut și fagot” (adaptare pentru violoncel și flaut) și P.I. Ceaikovski – „Meditation nr. 1”.

Biletele pot fi achiziționate de la casieria instituției și de pe www.bilete.ro, prețul unuia fiind 40 sau 30 de lei, în funcție de categoria locului. Elevii, studenții și pensionarii beneficiază de reducerile aferente.

Citiți și: Spectacol inedit! Invitați de talie internațională

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90