SMART KIDS 930X122

dan tomozei

JURNALISTUL DAN TOMOZEI, EVENIMENT ÎN MIOVENI

Jurnalistul Dan Tomozei, eveniment în Mioveni. La Centrul Cultural Mioveni a avut loc astăzi lansarea proiectului “Timpul Chinei – Statul în secolul XXI, modelul chinez”, autor fiind jurnalistul Dan Tomozei, de la Radio China Internațional.

Citiți și: Anunț important pentru locuitorii acestui cartier! Vor fi afectați

Evenimentul a constat în prezentarea a două volume cu numitor comun – un proiect foto dedicat Centenarului României și Semicentenarului secției de Limbă Română a Radio China Internațional și un volum în care le este explicat europenilor, cu date și exemple, ce înseamnă să fii chinez în secolul XXI, cu provocările de zi de zi, cu vise, aspirații, greutăți cotidiene și rezultate spectaculoase.

La eveniment au fost prezenți primarul Mioveniului, Ion Georgescu, președintele Consiliului Județean Argeș, Dan Manu, directorul Bibliotecii Județeane, Octavian Sachelarie, directorul Muzeului Județean, Cornel Popescu, directorul Direcției Judetene pentru Cultură, Cristian Cocea, consilieri județeni și locali, directori de instituții deconcentrate, profesori, reprezentanți ai societății civile, elevi, mass-media și alți invitați.

Citiți și: Anunț important pentru cetățeni! Este GRATUIT și obligatoriu!

Acest eveniment a fost organizat în premieră națională în Mioveni, reprezentând un preambul al lansării oficiale, care va avea loc în București, pe 1 iunie 2018, la Bookfest.

Precizăm că evenimentul a fost organizat de Primăria, Consiliul Local și Centrul Cultural Mioveni, în parteneriat cu Asociația ChinaRo.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90