930×122 CAPRA 5

bratianu

LA VILA FLORICA, LECȚIE DE ISTORIE PENTRU ELEVII DE LA „BRĂTIANU” ȘI „ZINCA”

Consiliul Judeţean Argeş, prin Centrul de Cultură „Brătianu” şi în parteneriat cu Universitatea din Piteşti, va organiza pe 15 mai, de la ora 13, la Vila Florica din Ştefăneşti un simpozion in memoriam Gheorghe Brătianu şi Ion C. Brătianu.

Citiți și: „Generalul” Tudosoiu, luat la „rost” de un elev de la „Brătianu”/ „Ce este un inspector?”

La simpozion vor participa dr. Ioan Todea, prof. univ.dr. Petre Otu (de la Facultatea de Ştiinţe Socio-Umane a Universității Piteşti), profesorii Constantin Vărăşcanu (de la Colegiul Naţional „I.C. Brătianu”), Marius Cârjan (de la Colegiul Naţional „Zinca Golescu”), Cezar Bădescu (din comuna Arefu) și Robert Zidaru (din Pitești) și numismatul Aurică Smaranda (din București). Evenimentul îşi propune aducerea în atenţia publicului larg a celor două mari personalităţi, care au marcat epocile în care au trăit.

Lucrările vor fi audiate de elevi de la Colegiul Naţional „I.C. Brătianu” și de la Colegiul Naţional „Zinca Golescu” din Pitești şi de reprezentanţi ai filialei Argeș a Asociaţiei Naţionale Cultul Eroilor. (Foto: Vila Florica)

Citiți și: Tânără din Mioveni, absolventă de „Brătianu” , acum în conducerea gigantului Microsoft

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3