930 x122 grota rece

concurs

MEGA CONCURS PENTRU COPII ÎN MIOVENI

Cu ocazia Zilei Naționale, în Mioveni va fi organizat și un proiect educațional destinat elevilor din întreg județul Argeș din clasele pregătitoare și I-VIII. Proiectul, intitulat „Noi suntem români!”, va fi derulat de Centrul Cultural al orașului și de Școala Generală „George Topârceanu” și va avea loc duminică, 30 noiembrie, în sala de spectacole a Centrului Cultural Educativ.

Citiți și: S-a întâmplat astăzi la Mioveni! Se schimbă totul!

Fiecare unitate de învățământ din Argeș poate participa cu maximum 6 elevi, care obligatoriu vor îmbrăca portul tradițional românesc. Concursul va consta în două probe: prezentarea costumului și proba de abilități (dans popular, interpretare vocală, interpretare instrumentală și recitare). Fiecare concurent va avea la dispoziție câte 5 minute și va putea fi acompaniat de un CD cu muzică. Juriul va decide câștigătorii prin acordarea unui punctaj, maximul fiind de 100 de puncte. La final, pentru fiecare secțiune în parte, vor fi premiate locurile I, II și III și va fi acordată câte o mențiune.

Înscrierile se vor putea face până pe 21 noiembrie.

Citiți și: Icoană miraculoasă, „tămăduitoare de cancer și boli grele”, ajunge azi în Argeș

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3