Biroul de Credite

adina oprescu

MIOVENI: LANSARE DE CARTE

Mioveni: Lansare de carte. La 532 de ani de la prima atestare documentară a Mioveniului, locuitorii oraşului şi, în general, pasionaţii de carte vor avea posibilitatea să fie prezenţi la o lansare importantă.

Citiți și: ADOPTĂ UN CÂINE! VEZI NUMĂRUL LA CARE POȚI SUNA!

Evenimentul se va desfășura vineri, 30 iunie 2017, de la ora 9:30, la Centrul Cultural Mioveni.

Citiți și: (VIDEO) ZIUA EUROPEI, SĂRBĂTORITĂ ÎN MIOVENI

Este vorba despre volumul „Paşi pe cale”, de Adina Oprescu, un roman de dragoste sau o carte de dezvoltare personală, întrucât conţine nu numai povestea de iubire a protagoniştilor, ci şi poveştile de viaţă ale altor oameni cu care aceştia au interacţionat la un moment dat.

Ideea centrală a cărţii constă în susţinerea valorilor morale şi spirituale ale umanităţii, valori aflate în continuă degradare în societatea contemporană.

Cartea urmează volumului de poezie lansat la începutul anului trecut „Abrambureli sentimentale”.

„Cred că elementul inedit constă atât în faptul că prieteni, persoane publice, actori, muzicieni au postat pe paginile de socializare o fotografie cu volumul în mână și un mesaj personal, cât şi în aceea că volumul se bucură de un trailer video de prezentare pe care îl găsiți pe pagina mea personală de socializare.”,  spune autoarea, Adina Oprescu.

Jupiter 555×222
Jupiter 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066