930×122 CAPRA 5

centrul cultural mioveni

NOU! MISS ȘI MISTER DRAGOBETE

Miss și Mister Dragobete. Inspectoratul Şcolar Argeş, în parteneriat cu orașul Mioveni – Centrul Cultural Mioveni și școlile gimnaziale ”Liviu Rebreanu” și Vultureşti nr.1, organizează pe 24 februarie 2017, de la ora 15, concursul județean “Tradiții de primăvară”.

Citiți și: Manager Spital Mioveni: „Să nu se mai plece spre alte zone, cum ar fi București!”

La ediția din acest an, a III-a, și-au anunțat participarea peste 100 de elevi și cadre didactice din mai multe școli din Argeș.

Proiectul are ca obiective promovarea tradiţiilor etnografice ale poporului român printr-o activitate organizată, creşterea interesului pentru activităţile extraşcolare prin participarea directă a cadrelor didactice, crearea unor aptitudini care să conducă la cunoaşterea universului tradiţional românesc prin prezentarea unor esee, referate și comunicări ştiinţifice, cultivarea creativităţii și a imaginaţiei artistice a cadrelor didactice și crearea unei atitudini pozitive faţă de obiceiurile şi tradiţiile româneşti.

Citiți și: Sponsorizare de zeci de mii de euro la Centrul Cutural Mioveni

Evenimentul va fi găzduit de sala mare a Centrului Cultural Mioveni și se va desfășura pe 2 secțiuni: concurs cu participare directă (interpretare vocală, interpretare instrumentală, dans popular și recitare) și simpozion (pentru cadrele didactice, cu participare indirectă). Ca o noutate pentru acest concurs, în premieră la ediția 2017 vor fi desemnați și Miss și Mister Dragobete.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA