New Profesional Consult 930 x 122

centrul cultural mioveni

VINO SĂ VEZI PARADA COSTUMELOR POPULARE!

Vino să vezi parada costumelor populare! Sărbătorită în a doua duminică din luna mai, Ziua Naţională a Portului Tradițional a fost instituită printr-o lege publicată pe 13 mai 2015 în Monitorul Oficial.

Citiți și: SESIUNE ȘTIINȚIFICĂ ÎN MIOVENI

Iubitorii costumului popular și ai tradiţiilor argeșene sunt invitaţi duminică, 13 mai 2018, în Mioveni la un eveniment dedicat acestei zile.

Evenimentul va fi organizat în Centrul Civic al orașului și va debuta la ora 17 cu o paradă a costumelor naționale specifice mai multor zone din țară.

Citiți și: ACADEMIA OAMENILOR DE ȘTIINȚĂ, EVENIMENT ÎN MIOVENI

Sărbătoarea va continua cu un spectacol artistic sustinut de cursanții Centrului Cultural Mioveni și de ansambluri folclorice de amatori, copii și adulți din Argeș.

Toți cei care iubesc costumul autentic popular românesc au ocazia să îl poarte cu mândrie la acestă manifestare, iar cel mai frumos costum va fi premiat de organizatori (Consiliul Local, Primăria și Centrul Cultural Mioveni).

Posada 555×222
Jupiter 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066