930 x122 grota rece

carte

VIZITĂ REGALĂ ÎN CURTEA DE ARGEȘ! VINE PRINCIPELE NICOLAE!

După Pitești a venit rândul municipiului Curtea de Argeș să îl aibă oaspete pe Alteța Sa Regală Principele Nicolae al României. Principele își va lansa și în orașul Basarabilor cartea “Drumul spre casă. Filip-Lucian Iorga, în dialog cu Principele Nicolae al României”. Lansarea va avea loc marți, 8 iulie, de la ora 18, în sala multifuncțională a Muzeului Municipal. Evenimentul se va desfășura în prezența Principelui. Intrarea este liberă și va include, ca și în Pitești, o sesiune de autografe.

Citiți și: Eveniment istoric la Curtea de Argeș

Lansarea din Curtea de Argeș face parte dintr-un turneu național de promovare. Până acum peste o mie de cititori din țară au participat la lansările volumului în București, Târgu Mureș, Sibiu, Sebeș, Alba Iulia, Cluj, Pitești, Constanța, Tulcea și Craiova. Pornind de la amintirile Alteţei Sale Regale şi apelând la documente, fotografii, obiecte personale şi lucruri care fac parte din Colecţia Regală, unele dintre ele prezentate în această carte în premieră, volumul vorbeşte despre copilăria şi adolescenţa Principelui Nicolae, despre studiile şi experienţa sa comunitară, despre primele lui călătorii și expediții, despre sporturile extreme pe care le practică și despre activităţile întreprinse în folosul țării noastre.

“Principele Nicolae iubeşte foarte mult România şi simte că aici e acasă. Cred că asta îl va ajuta să învingă toate dificultăţile, să înveţe despre ţară şi să-i sprijine pe oamenii ei. Este un principe al generaţiei sale şi am toată încrederea că îşi va păstra echilibrul și modestia şi că strălucirile trecătoare nu-i vor răpi din generozitatea şi din luciditatea pe care le are astăzi. Am speranţa că românii îi vor acorda din ce în ce mai multă încredere şi afecţiune. ”, este mărturia Alteței Sale Regale Principesa Moștenitoare Margareta a României. Cartea poate fi cumpărată din librării la prețul de 31 de lei.

Citiți și: Autostrada Pitești-Sibiu, surpriză majoră!

Despre lansarea în Pitești a aceleiași cărți, eveniment care a avut loc la mijlocul lunii mai, puteți citi aici: http://epitesti.ro/caleidoscop/eveniment-cultural/puhoi-de-lume-venit-sa-l-vada-pe-principele-nicolae/.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA