dans

FESTIVAL DE DANS LA MIOVENI

Festival de dans la Mioveni. Casa de Cultură a Sindicatelor „Dacia” din Mioveni, în parteneriat cu trupa „Sweet Angels Dance”, organizează sâmbătă, 10 decembrie, prima ediţie a Festivalului de Dans „Feeria Luminiţelor”, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Mioveni.

Citiți și: Mioveni: Campania de depistare a leziunilor de col uterin, un real succes!

Acesta are ca scop dezvoltarea comunicării şi a relaţionării prin limbajul universal al dansului. Toţi cei pasionaţi de dans se pot înscrie la acest festival care va avea următoarele secţiuni: dans sportiv – standard sau latino american; balet clasic, contemporan şi modern; dans modern – disco, hip – hop, street-dance; folclor national (dans popular românesc sau international), compoziţii coregrafice stilizate, etno; majorete (cu obiect); all ladies latino; gimnastica ritmică şi aerobic.

Pot participa trupe formate din preşcolari (3-7 ani), copii (8-12 ani) şi juniori (13-17 ani). Taxa de participare este de 35 de lei pentru maximum două participări, iar înscrierile se fac prin e-mail la [email protected] sau [email protected], până la data de 9 decembrie, ora 24.
Evenimentul se va desfășura în sala de spectacole „Dorel Manea” a Casei de Cultura a Sindicatelor, iar biletul de intrare va costa 10 lei.
(Foto: Primăria Mioveni)

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441