EcoMoto 930×122

8 martie

8 MARTIE LA RESTAURANT – OFERTĂ SPECIALĂ ÎN PITEȘTI

Ziua Femeii va fi sărbătorită așa cum se cuvinte în Restaurantul Cara. Pentru o zi specială, gazdele au pregătit o ofertă specială.

Citiți și: Exclusiv – Pitești: „Mișcarea” neașteptată a patronilor unui restaurant vestit din Centru

Dansatori profesioniști, DJ, surprize și un meniu regal sunt oferta perfectă pentru 8 Martie pe care v-o propune unul dintre cele mai bune restaurante din Pitești.

Pentru doamne și domnișoare, ca și pentru partenerii lor, Restaurantul Cara are pentru 8 Martie un meniu deosebit, la doar 79 de lei de persoană: cocktail de creveți, tartar de somon pe pat de salată mixtă și parmezan, piept de rață cu piersici, un desert special pentru doamne și domnișoare și șampanie.

Citiți și: Se anunță un spectacol de zile mari! Artiști de renume urcă pe scenă

Pentru detalii și rezervări la evenimentul care va avea loc duminică, 8 martie, de la ora 18, aveți la dispoziție numărul de telefon 0727.892.302.

Restaurantul Cara se află în incinta Hotelului Cara din Pitești, pe bulevardul I.C. Brătianu, nr. 1.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90