930 x122 grota rece

cofetăria sofia

AZI, MAREA DESCHIDERE. PRĂJITURI GRATIS LA COFETĂRIE

Azi, marea deschidere. Prăjituri gratis la cofetărie. Astăzi, la ora 13, în orașul Mioveni va fi deschisă o nouă cofetărie: Cofetăria Sofia. 

Citiți și: Manager Spital Mioveni: „Să nu se mai plece spre alte zone, cum ar fi București!”

Sunteți așteptați pe bulevardul Dacia,(bloc L10, la parter, lângă BCR și stația de taxi, număr de telefon 0742.880.000). Programul de funcționare este 10-19. La deschidere veți putea degusta GRATIS diverse prăjituri.

La Cofetăria Sofia veți putea cumpăra prăjituri asortate, prăjituri de casă, produse de post, produse de patiserie, torturi sau candy bar.

Citiți și: Concert de mare clasă! Vedete de renume vor urca pe scenă!

Cofetăria Sofia funcționează de mai mult timp și în municipiul Pitești (în cartierul Craiovei, strada Calea Craiovei, la parterul blocului din spatele stației de autobuz – fostul complex Boema, numărul de telefon fiind 0742.880.000).

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA