930×122 CAPRA 5

meniu

ÎȚI LASĂ GURA APĂ! UN MENIU GUSTOS DE REVELION!

Ca să-și atragă clienți, restaurantele din Pitești s-au întrecut în a oferi o masă cât mai bogată și mai sofisticată și programe muzicale cât mai antrenante pentru Revelion.

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

Am luat la întâmplare un meniu pentru noaptea dintre ani la un astfel de restaurant. Oferta este, într-adevăr, foarte tentantă.

Gustare românească (cu nufăr din salam, doboş-fantezie, rulou de şuncă presată cu salată de crudităţi, minifrigărui cu mozzarela şi roşii cherry, telemea de oaie, trandafir din caşcaval, tobă de casă, caltaboş, ou de prepeliţă în cuib de castravete, aspic de curcan, salată de boeuf, şorici și cremă de brânză cu verdeţuri pe corăbioară de ardei gras).

Citiți și: Traseu nou Publitrans special pentru Argeș Mall

Din împărăţia apelor (“Doradă” la cuptor pe pat de legume, cu sos de citrice. Platoul anului nou constă în tartină cu file de anșoa, tartine cu icre de Manciuria și icre de crap, toate însoţite de cupa cu şampanie la trecerea dintre ani). Sărmăluţe surpriză, cârnați de casă, ardei iute, mămăligă, rulou din piept de curcan umplut cu mozzarela şi şuncă, ruladă de cotlet de porc la cuptor și cartofi copţi cu rozmarin, însoţite de salată de murături asortate. La final, tortul casei, cu nucă şi cremă de vanilie.

Preţul unui astfel de meniu de Revelion este de 279 de lei, la care se adaugă şi băuturile.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90