930 x122 grota rece

goji

LISTA SUPERALIMENTELOR! SĂNĂTATE DE FIER ȘI ENERGIE!

Vă prezentăm astăzi câteva superalimente pe care să le consumați pentru a avea o sănătate de fier, dar şi pentru a fi mereu în formă. Ele vă vor da energie şi vitalitate. Datorită nutrienţilor pe care îi conţin, superalimentele vă vor hrăni şi îi vor asigura organismului dumneavoastră tot ceea ce are nevoie: vitamine, minerale, acizi graşi esenţiali și enzime. Iată lista acestor superalimente:

Citiți și: FRUCTELE GOJI, PENTRU O SĂNĂTATE DE FIER

-fructe goji

-spirulină

-nuci (de orice fel)

-fructe de pădure

-kefir/iaurt probiotic (de capră)

-ghimbir

-ulei de cocos

-pudră de roşcove

-scorţişoară

-ceai verde

-seminţe (de floarea-soarelui, de dovleac, chia, cânepă, de susan, de în)

-cereale integrale (ovăz, secară, hrişcă, mei, quinoa)

-sucuri naturale proaspete (dau un boost de energie întregului organism dacă sunt făcute şi consumate pe loc – le puteți face din fructe sau din morcovi, dar niciodată să nu combinați fructele cu legumele)

-suc de noni (tahitian noni juice)

-suc de aloe vera

-pulbere de orz verde

-pudră de măceşe, maca, chorella.

Este adevărat că multe dintre aceste superalimente au un preţ destul de ridicat, însă nu e nevoie să folosiți o cantitate mare. Oricum, mai bine să dăm ceva bani în plus acum pentru a ne întreţine sănătatea decât să dăm bani mai târziu pe medicamente! Pentru mai multe sfaturi de sănătate, frumuseţe şi îngrijire intră pe www.siluetamea.ro!

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3