Donaris 930 x 122

raw vegan

REȚETĂ DE DULCE: TRUFFE RAW VEGAN. INGREDIENTE ȘI MOD DE PREPARARE

Industria dulciurilor raw vegan fabrică produse la fel de gustoase ca cele obişnuite, dar preparate din ingrediente crude și 100% naturale (ca de pildă, nuci, seminţe, fructe uscate, fructe proaspete şi diverse pudre naturale, cum ar fi maca, spirulina, roşcove, lucuma sau acai berries). Pentru astăzi vă propun o rețetă delicioasă de truffe raw vegan cu cocos, stafide și prune uscate.

Citiți și: Acestea sunt antibioticele care pot fi eliberate din farmacie fără rețetă

Ingrediente

-pulpa rămasă în urma laptelui de cocos

-stafide (150-200 g)

-prune uscate (10-12)

-scorţişoară (aproape o linguriţă)

-pudră de roşcove (1 lingură sau 2, după gust).

Mod de preparare

Se pun în blender pulpa de cocos şi stafidele şi se mărunţeşte. Dacă pulpa este prea uscată, se mai adaugă puţin lapte de cocos sau apă. După ce se pasează bine, se adaugă şi prunele uscate (nu prea ai cum să le scoţi sâmburii, dar e indicat să răzuieşti pulpa cu cuţitul până rămâne doar sâmburele), împreună cu scorţişoara şi pudra de roşcove. Se mai pasează încă o dată, după care se pune la rece (în congelator) pentru aproximativ 1 oră.

Compoziţia este destul de moale și poate fi folosită cu succes şi pe post de cremă la torturile raw vegan. De aceea este bine să o lăsăm la rece, pentru a se întări puţin (eventual mai adaugi 1-2 linguri cu pudră de roșcove).

După ce s-a întărit, iei cu o linguriţă din compoziţie şi modelezi în palmă sub formă de biluţe, date în prealabil prin pudra de roşcove (pentru aspect și, mai ales, ca să nu se lipească).

Mai multe rețete te acest fel găsești pe www.siluetamea.ro.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3