NOR CURIER 930X122

cara

SĂRBĂTORIȚI-VĂ ZIUA NUMELUI LA RESTAURANTUL CARA!

Într-o ambianţă rafinată şi cu un meniu deosebit, alcătuit din cele mai alese mâncăruri şi cele mai gustoase deserturi din oraş, Restaurantul Cara vă invită să-i călcați pragul pentru sărbătorirea onomasticii de Sfântul Gheorghe.

Citiți și: Exclusiv – Pitești: „Mișcarea” neașteptată a patronilor unui restaurant vestit din Centru

Restaurantul Cara deţine toate atuurile pentru a vă oferi momente frumoase şi unice în acelaşi timp. Echipa Cara se află la dispozitia dumneavoastră şi vă asigură de toată atenţia pentru a vă bucura de petrecere, indiferent dacă este una numeroasă sau restrânsă, tradiţională sau modernă.

Amintim că Restaurantul Cara este situat în incinta Hotelului Cara, în centrul Piteștiului, pe bulevardul I.C. Brătianu, nr. 1. Pentru informaţii suplimentare şi rezervări, sunteți invitați să sunați la numerele de telefon 0248.222.299 și 0727.892.302 (Loredana Ghenu) sau să folosiți adresa de e-mail contact@hotel-cara.ro.

Citiți și: Noua perlă a Piteștiului: Grota Rece

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90