EcoMoto 930×122

craciun

UNDE E MAI IEFTIN SĂ PETRECEM CRĂCIUNUL? ACASĂ SAU LA RESTAURANT?

Crăciunul este cel mai bun prilej pentru a ne aduna cu toţii în jurul mesei îmbelşugate. Dar cât ne costă masa de Crăciun?

Citiți și: Exclusiv – Pitești: „Mișcarea” neașteptată a patronilor unui restaurant vestit din Centru

De pe ea nu pot lipsi sarmalele, cârnații, toba, friptura, salata de boeuf și cozonacul, alături de alte specialităţi alese in funcţie de gustul fiecărei gospodine. O astfel de masă în familie costă între 250 şi 400 de lei.

Analizând puţin piaţa vom ajunge la concluzia că, cel puțin în unele cazuri, este mai ieftin să-ţi petreci Crăciunul la un restaurant decât acasă. De exemplu, un restaurant din Albota, comună de lângă Pitești, organizează o masă pentru seara de Crăciun cu doar 50 de lei de persoană. Oferta constă în trei feluri de mâncare și într-o ambianţă plăcută în compania unei formaţii de muzică. Nu este singurul restaurant care vine cu o astfel de ofertă! Trebuie doar ca dumneavoastră să faceţi alegerea cea mai potrivită: petreceți Crăciunul acasă sau la restaurant?

Citiți și: Darul vieții de Crăciun: Patru nou-născuți la Spitalul Județean din Pitești

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90